Good Solutions tecknar globalt ramavtal med Quant

Published by Good Solutions on

quantbild.jpg

Quant, det världsledande bolaget inom industriunderhåll har bland 30 möjliga lösningar valt ut RS Production från Good Solutions som sitt framtida verktyg för att digitalisera uppföljning och styrning av produktionsprocesser.

Quant, som i över 25 år varit marknadsledande inom underhåll, säkerhet och utrustning, levererar idag lösningar och tjänster till över 300 anläggningar runt om i världen. Efter en genomlysning av marknaden, där cirka 30 olika system granskades, har Quant valt RS Production som det verktyg man vill använda för att praktiskt tillämpa en del av industri 4.0 i de anläggningar man verkar i.

– Vi ser att fler industrier inser vikten av digitalisering i sin tillverkning och vi är därför glada att Quant valt oss som leverantör av system för digital produktionsuppföljning. Avtalet med Quant är ett i raden av globala åtaganden där samarbetet med kompetenta leveranspartners är väldigt viktigt. Vårt mål har alltid varit att bygga en plattform som är flexibel och kan anpassas till verksamheter i alla storlekar och branscher. Vi får nu ytterligare ett bevis på att vi tänkt rätt, säger Mikael Persson, VD på Good Solutions.

För mer information, kontakta:
Mikael Persson, VD, Good Solutions,
mikael.persson@goodsolutions.se, 031-788 19 23

Bild från Quantservice.com