Tio framgångsfaktorer för OEE-system och datadriven produktionsuppföljning

Genom att ha implementerat datadriven produktionsuppföljning i mer än 150 fabriker runt om i världen har vi samlat på oss en lång och gedigen erfarenhet som vi gärna delar med oss av. Nedan har vi listat tio tips på hur du bäst lyckas med införandet i din verksamhet. För att läsa mer om punkterna kan du snabbt hämta hem hela filen längst ner på sidan.

SENASTE VERSIONEN AV RS Production 

När vi på Good Solutions ligger i utvecklingens framkant, gör våra kunder detsamma. Därför jobbar vi hela tiden aktivt med förbättringar i våra system. Den senaste versionen av RS Production – version 19.6 – innehåller flera förbättringar i stabilitet, snabbhet och användarvänlighet. Framförallt introducerar vi automatiska uppdateringar.

Missa inte Good Solutions utbildningsdagar i Göteborg – Boka din plats idag

Nästa vecka anordnar vi på Good Solutions ett antal nya utbildningstillfällen i Göteborg. Från måndag till och med torsdag har du och din organisation möjlighet att bredda er kunskap inom datadriven produktion.

BESÖK OEEINDEX.COM KLICKA HÄR

GUIDER OCH DOKUMENT

Delad kunskap är dubblerad kunskap. Här hittar du guider, digital träning och dokumentation. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.