Integrationer

Integrationer mellan ERP-system, maskinsystem och andra system är en självklar del i en smart fabrik. Good Solutions erbjuder ett stort urval av flexibla möjligheter att integrera våra lösningar till befintlig infrastruktur.

RS Blackbox

Good Solutions standardbox för att fånga maskinsignaler från maskiner och utrustning som inte är uppkopplad. RS Blackbox kan kopplas till en dator eller direkt till nätverket.

Integration till maskindata

Anslut direkt till era befintliga datakällor med OPC UA, OPC, REST API eller, SQL eller annat protokoll. Integrationer stödjer tvåvägskommunikation.

OPC UA

RS Production har stöd för OPC UA som är en av de ledande standardprotokollen för kommunikation med maskiner och integration av maskindata.

Import av produktionsplaner

Good Solutions erbjuder en lättanvänd automatisk standardimport av produktionsorder och artiklar.

ERP-integration

Med en tvåvägsintegration kan kvalitet på rapporteringar höjas och innehållet i ert ERP-system säkras. RS Production finns integrerat med de flesta ERP-system på marknaden.

Webservice API

BI-lösningar kan enkelt förses med data direkt från RS Production via vår webbservice API eller till en SQL-databas.

Import av CSV data

Genom att exportera data från ert ERP-system till CSV eller Excel-format finns det ett enkelt sätt läsa in data i RS Production vid driftsättning.

Integrationer till SAP

Good Solutions har lång erfarenhet av både enkla och mer komplexa integrationer till SAP. Många av våra kunder använder SAP och våra lösningar har möjlighet att integrera exempelvis körplan, produktionsordrar, arbetsordrar för underhåll etc. direkt med SAP.