Referenser

Volution Group ökar effektiviteten på formsprutningsmaskiner 15% med RS Production® OEE

Ökningen med 15 % av OEE och stabiliserad maskintillgänglighet gjorde det möjligt för oss att nå våra produktionsmål effektivt och hållbart. RS Production ger oss produktionsfakta i kombination med direkt feedback från våra operatörer, vilket ger oss verktygen för att systematiskt jobba bort ineffektivitet. "

Barilla Wasa ökar nettoproduktionen 15% och minskar CO2 förbrukning 28% med RS Production®

"Resultaten talar för sig själva – en nettoproduktionsökning på 15% samtidigt som en sänkning av CO2-användningen med 28% är fantastiskt. 2023 var ett rekordår för oss inom Barilla-gruppen, vilket bevisar att anmärkningsvärda förbättringar kan uppnås med rätt fokus och innovation"

TitanX ökar produktionen på en linje med 19% på bara ett kvartal med hjälp av RS Production® OEE

"Vi använder data från RS Production som input till PDCA-processen så att en tydlig handlingsplan kan skapas, dokumenteras, implementeras och resultatet mätas och verifieras. Det betyder att vi kan samarbeta enklare genom att använda RS Production som kommunikationsverktyg mellan produktion och ledning. Vi tittar alla på samma fakta."

RS Production hjälper System 3R att öka kapaciteten 100% på manuella maskiner

”Vi använder RS Production för att identifiera förbättringar och övervaka effekterna av våra förändringar. Vårt team använder nu data för att fatta beslut och göra ständiga förbättringar. Till exempel kunde vi öka kapaciteten med otroliga 100% på manuella maskiner. Att arbeta på det här sättet är en ger oss en helt annan spelplan, och nu går vi vidare med alla våra maskiner."

Paulig UK använder RS Production® för att öka hela fabrikens OEE 10% och minska kostnader rekordsnabbt

"Jag är van att bygga Formel 1-bilar men att göra riktigt bra tortillas är ännu svårare. Genom att använda RS Production för att identifiera förbättringsmöjligheter och kunna följa resultaten av förbättringarna kontinuerligt kunde vi minska våra kostnaderna på rekordtid och öka OEE 10% på fabriksnivå. Tydliga mål och att få alla fatta beslut på fakta var nyckeln för oss att lyckas."

Orkla Nidar ökar hela fabrikens OEE 10% med RS Production®

"Genom att konsekvent basera vårt förbättringsarbete på fakta från RS Production har vi ökat hela fabrikens OEE med 10%. I specifika produktionslinjer ännu mer."

Derome Timber ökade OEE 10% med RS Production®

"På ett halvår ökade vi vår OEE med 10%. Det är mer än 250 extra lastbilar med färdiga varor varje år från vår fabrik i Kinnared. RS Production hjälper kollegor på alla nivåer att få rätt, användbar information för att fatta bättre beslut dagligen."

Bostik ökar sin totala produktion genom att förbättra OEE 40% med RS Production®

"Vi kunde leverera 70% minskning av omställningstid genom att använda kvalitativ produktionsdata från RS Production."

Brunberg förbättrar sin choklad- och lakritsproduktion med RS Production®

"Jag rekommenderar RS Production till tillverkande företag. RS Production fungerar. Vi gillar det. Det är enkelt att spåra och registrera produktionsförluster och vi kan direkt se om produktionsförändringar ger önskat resultat!"

Bild: Brunberg

Svenska Retursystem minskar CO2e och resursförbrukning med RS Production®

”Vi behövde bli effektivare och möta ökad efterfrågan med våra befintliga resurser. När vi kom i gång med RS Production fick vi snabbt kontroll på läget, och vi kunde enkelt se vilka förändringar som gjorde verklig skillnad.”

VMT Plastic Solutions använder RS Production® för ökad effektivitet, kvalitet och faktadrivet lean-arbete

"Jag rekommenderar verkligen RS Production till alla tillverkande företag. Det är fantastiskt för alla beslutsfattare att ha all OEE-data tillgänglig från ett verktyg."

Willo kommer igång rekordsnabbt i hela fabriken

”Äntligen har vi hittat en partner i Good Solutions som hjälper oss att digitalisera och effektivisera vår produktion. Vi brukar skoja att vi vart ute på villovägar inom Industri 4 och kört i diket några gånger. Men nu har vi hittat både partner och plattform. Genom RS Production har vi rätt förutsättningar på plats för att accelerera vår framgångsresa”

Nolato Gota ökar OEE med 35%

"Vi har de senaste åren förbättrat vår effektivitet (OEE) i fabriken med upp till 35%, med hjälp av RS Production från Good Solutions. Det innebär att vi blivit mer resurseffektiva, mer lönsamma och framförallt mer hållbara"

Sandvik SRP ökar nettoproduktionen upp till 15%

"We increased net production by up to 15% in some production sections without extra machine time or more personnel"

Kopparbergs Bryggeri möter ökad global efterfrågan genom att minska kvalitetsavvikelser med 68%

“Our collaboration with Good Solutions is one of the most profitable investments we have made in production. By being able to minimize deviations and maximize our quality, we can meet the extreme demands of global exports.”

Doggy ökar produktionen 10% genom ökad effektivitet

“Using RS Production suite from Good Solutions, we have been able to increase our volumes by 10% and met increased demand without making new machine investments or adding more work shifts. The improvement in efficiency means that we produce at a lower average cost. The investment paid for itself in a few months.”