Improve the world of production management

Good Solutions är en ledande leverantör av helhetslösningar för Datadriven Produktionsledning. Good Solutions är ett programvaruföretag med produkten RS Production och tillhörande tjänster för säkra kundens värde av sin investering.

Medarbetatarnas profiler sträcker sig från senior erfarenhet av produktionsledning via programutveckling till projektledning. Produktutveckling och support är kärnfunktioner som sköts från kontoret i Göteborg.

Good Solutions är ett entreprenörsdrivet bolag som drivs av grundarna som äger företaget tillsammans med en ägarkonstellation med stor erfarenhet från ledning av industriell produktion.

FRÅN AFFEKT TILL EFFEKT.

Visste du att de flesta misstag på arbetet sker på grund av känslor? Just därför har vi tagit fram en lösning som minimerar den mänskliga faktorn. Genom att förena planering, integrering och uppföljning på en och samma plattform blir det lättare att alltid ta smarta och välgrundade beslut.

VAD ÄR DATADRIVEN PRODUKTION?

Datadriven Produktion är när man jobbar faktabaserat och löpande har tillgång till information, instruktioner och underlag på rätt plats vid rätt tillfälle. Datadriven Produktion är också när man inte behöver leta efter underlag och instruktioner och är trygg med att informationen man har är aktuell.

Good Solutions lösning för smarta fabriker ska inspirera unga att söka sig till industrin

Projektet “Digital lärplattform för den smarta digitala fabriken, E-DIG” har tilldelats medel från Vinnova. I utlysningen Den Smarta Digitala Fabriken efterfrågades förslag på projekt som tar sig an de utmaningar som finns i de industriella produktionssystemen. Parallellt med det pågår projektet ”Smarta Fabriker” med syfte att bygga en demonstrator på Universeum.

Över 300 mätpunkter i Orklas fabriker

Orkla som är ledande i norden inom varumärken till dagligvaruhandel och storhushåll har sedan tidigare tecknat ramavtal med Prevas om att leverera RS Production till samtliga sina fabriker.

Arbeta hos oss

Vi växer så det knakar och behöver fler duktiga människor i vårt drivna team. Tror du också på digitalisering? Är du intresserad av smart industri, datadrivna processer och att hjälpa kunder att bli effektivare och mer produktiva? Då vill vi gärna prata med dig. Ta en titt på våra tillgängliga tjänster och se om det är någon som passar dig. Självklart är du också välkommen att höra av dig med spontanansökningar!