Hitta en partner

Våra partners ger lokal närvaro

DevPort

Genom att proaktivt arbeta med ständiga förbättringar maximerar vi kundvärdet genom att involvera och utbilda anställda. Genom att göra det kommer vi att skapa konkurrensfördelar och ekonomisk tillväxt.

Kultur och team är nyckelfaktorerna för att lyckas med förbättringsprojekt. Vi arbetar också med Lean och Six Sigma och har erfarenhet från olika branscher.

DevPort finns på fem platser från mitten av södra Sverige och våra konsulter är alla erfarna och utbildade. Vi har gjort projekt inom FMCG, medicin, telekom och bilindustrin.

Våra kontor finns i Stockholm, Linköping, Göteborg, Södertälje och Helsingborg.
Vi kan erbjuda seniorkompetens inom Supply Chain Management. Digitala lösningar och produktutveckling är de andra affärsenheterna inom DevPort, men också en utbildningsakademi.

Besök DevPort

  IMPROVEMENT CONSULTANT PARTNER

  Novotek Finland

  Novotek Finland levererar IT- och automatiseringslösningar baserade på standardprodukter och komponenter för att förbättra kundens prestanda. Novoteks lösningar är fokuserade kring tillverkande bolag.

  Gå till Novotek Finland

    SOLUTION PARTNER

    Prevas Norge

    Vi löser problem. Många kanske säger att vi gör det genom sofistikerade tekniska lösningar. De har inte fel, men vår viktigaste framgångsfaktor är antagligen vår nyfikenhet. Vår unika förmåga att upptäcka potential genom att se saker från en annan synvinkel.

    Gå till Prevas Norge

      SOLUTION PARTNER

      Qestio

      Qestio erbjuder konsulttjänster inom produktions- och underhållsutveckling, beställarstöd, processdesign samt projekt- och förändringsledning.

      Vi brinner för produktions- och underhållsfrågor. Vår mission är att hjälpa till att skapa en hållbarare industriproduktion.

      Våra värderingar vilar på en övertygelse om att tillsammans kan vi göra mer.

      Vi finns i Helsingborg, Örebro och Borlänge.

      Besök Qestio

       IMPROVEMENT CONSULTANT PARTNER

       Quant Service

       I mer än 30 år har Quant realiserat sia kunders fulla underhållspotential. Oavsett om vi arbetar med att säkerställa säkerhetspraxis och bygga en verklig underhållskultur, till att implementera avancerade digitala verktyg för att optimera kostnader och produktivitet, så är det våra människor som gör skillnaden.

       Gå till Quant Service

         SOLUTION PARTNER