Få produktionskoll på distans!

Vi bjuder på Mobile, Screens och Automatiska rapporter fram till September

För Good Solutions är det viktigt att hjälpa tillverkande bolag så mycket vi kan. Därför erbjuder vi alla våra RS Production kunder att utöka sin licens med tilläggen Mobile, Screens och Automatiska rapporter kostnadsfritt fram till den 15 september 2020*.

Har din fabrik inte RS Production än? Ingen fara. Boka ett 30 minuters möte med en av våra experter så berättar vi mer om hur din fabrik kan få koll på distans med RS Production.

RS Production ger din fabrik produktionskoll på distans
  • Mobile ger produktionsdata i realtid direkt i din mobil. Håll dig uppdaterad med realtidsinformation såsom nettoproduktion och effektivitet. Oavsett om du är på plats i fabriken eller är någon annan stans.
  • Automatiska rapporter via mail ger dig enkelt tillgång till beslutsunderlag ´med rätt fakta såsom mängd, tider och förlustorsaker. Automatiska rapporter gör det enkelt för alla att få en delad nulägesbild gör det enkelt att fokusera på rätt saker och driva önskat beteende. Fastna inte i onödiga diskussioner om vad som hänt eller vems fel det var.
  • Screens gör det möjligt att själv skapa visualiseringar på TV-skärmar som hjälper till att driva rätt. Skapa och konfigurera dina Screens enkelt genom det lättanvända dra-och-släpp gränssnittet.

* Teckna licens för tilläggen Mobile och Screens nu och betala först efter 15 september.

Det här Webinaret från vår YouTube-kanal visar hur snabbt och enkelt din fabrik kan få produktionskoll på distans. [In Swedish].