RS Production Inspector

Arbeta säkrare, mer effektivt och fatta bättre beslut – oavsett var du än är.

Samla in, rapportera och dela information direkt. Spara 50% tid på rapportering.

RS Production Inspector gör det enkelt att ta bort papper och penna för datainsamling och rapportering för operatörer, underhållspersonal och servicetekniker på fältet. Systemet gör det möjligt för hela team att arbeta säkrare, mer effektivt och fatta bättre beslut – oavsett var de befinner sig.

iPad appen gör det möjligt att snabbt hitta och avhjälpa problem. RS Production Inspector är utvecklad för att vara enkel att använda och att integreras med dina befintliga system såsom SAP, IBM Maximo, MaintMaster, och andra. Det gör det möjligt för din fabrik att göra mer med ert befintliga ERP och CMMS.

Boka ett 30 minuters webmöte för att få veta mer.

RS Production Inspector ser till att rätt person har tillgång till rätt information vid rätt tid för att göra bästa möjliga arbete. Appen gör det också möjligt att samla in all relevant data vid rondering med både bilder, kommentarer och data från olika sensorer.

Fördelar

  • Spara tid på rapportering

  • Säkerställ att jobben utförs korrekt

  • Få data från manuell avläsning och inhämtning direkt in i ditt CMMS eller ERP-system

  • Börja smått och skala upp när du behöver

Nyckelfunktioner

  • Kom igång enkelt

  • Bygg dina egna checklistor och ronder

  • Ingen databegränsning

  • Beprövad i de tuffaste industier med hårdvara som är klassificerad från IP68 ända till ATEX Zone 1

"Med RS Production Inspector kan vi enkelt genomföra alla inspektioner och dokumentera avvikelserna. Systemet integrerar med våra interna system så vi kan direkt planera uppföljande aktiviteter. Den här funktionen är ovärderlig för en process där vi hanterar explosiva gaser och vätskor"

Jonas Rylander
Terminal Manager, St1 Supply

"Genom att minska barriärer och silos mellan olika avdelningar kan vi arbeta mer proaktivt tillsammans. RS Production Inspector är ett viktigt verktyg för att vi skall kunna uppnå våra mål inom säkerhet, tillförlitlighet och effektivitet."

Stefan Skarström
Production Manager, Ahlström-Munksjö

HJÄLPER DIG ATT FATTA BÄTTRE BESLUT

Oavsett var du är.

RS Production Inspector är ett molnbaserat system som enkelt fungerar ihop med dina befintliga system genom ett standardiserat API.

Fungerar för sig själv. Och tillsammans med andra system.

Information som samlas in med RS Production Inspector finns tillgängligt omedelbart i vår molntjänst och i de integrerade systemen såsom ditt ERP, underhållssystem eller i andra program i RS Production sviten.

Genom molntjänsten blir det enkelt att identifiera felande maskiner, följa trender och hitta inrapporterad information när du behöver den. Vi ser till att Dashboard och visualiseringar är kopplade mot dina KPIer och affärsprocesser.

Spara tid och säkra kvalitén på data

Din rapport är färdig i samma sekund som du färdigställer din rond eller inspektion. Du behöver sammanställa informationen genom att klippa och klistra texter och bilder i Word, Excel eller i ditt ERP. Systemet hanterar även digitala signaturer.

Operatörer, underhållspersonal och tekniker på fältet får tillgång till checklistor, instruktioner och ritningar direkt i sin iPad. Dela rapporter som PDF och få automatiskt all insamlad data på rätt plats i arbetsordern eller i din maskinhieraki .

Mobil

RS Production Inspector hjälper operatörer och ingenjörer att samla in driftsinformation och säkerställer att alla rutiner efterlevs och gör det möjligt att ta bilder eller samla in annan sensordata i samma rapport.

Dashbaord

Med tillgång till systemet via webben kan du snabbt och enkelt analysera insamlad data och säkerställa att rätt person har tillgång till rätt information. Din data är säker i molnet.

Integrationer

Använd dina befintliga system och strategier för asset management genom att integrera RS Production Inspector. Gör mer med systemen du redan har. Integrationer med ditt ERP och CMMS säkerställer att dina tillgångar hanteras korrekt och att ni arbetar efter de senaste standardiserade arbetssättet.

Skalbart

Börja smått och skala upp. Eller skala ner om du behöver. Inga långa kontrakt och dyra kapitalinvesteringar.

Förlora aldrig data

Dina data och rapporter synkroniserar automatiskt och säkert till vårt molntjänst. Användarhanteringen säkerställer att rätt personer har tillgång till rätt rapporter och information.

En bra användarupplevelse

Jämfört med många traditionella system så har RS Production Inspector utvecklats tillsammans med användare för att säkerställa enkelhet i datainsamling, rapportering och instruktioner  .

UTVECKLAD TILLSAMMANS MED ANVÄNDARE

RS Production Inspector utvecklas tillsammans med tekniker på fältet, underhållspersonal och experter på användarvänlighet för att möta industrins hårda krav. 

Skillnaden är att det gör att du tjänar mer pengar

Det är enklare än någonsin att identifiera problem och se till att de avhjälps på bästa sätt. RS Production Inspector är lättanvänt och fungerar tillsammans med SAP, IBM Maximo, MaintMaster, och många fler system.

Det är helt enkelt en bra affär att arbeta säkrare, mer effektivt och att fatta bättre beslut. Dessutom så halverar våra kunder den tid de fick lägga på rapportering.

Bevisad i de hårdaste miljöer

Samla in och säkra data i tuffa miljöer. RS Production Inspector fungerar på iPad och kan levereras med fysiskt skydd som uppfyller krav från IP68 upp till EX- ATEX Zone 1.

Rätt information i rätt tid

Genom tillgång till checklistor, CAD-filer, tekniska dokument och instruktioner blir det enkelt att arbeta säkert och på rätt sätt. RS Production Inspector bidrar till att minska misstag.

TA BORT PAPPER OCH PENNA FRÅN DINA CHECKLISTOR IDAG

Ge oss 30-minuter i ett webmöte så visar vi fler exempel på hur du kan jobba mer effektivt. Vi lovar att det är väl värt din tid.