Teamtavlor med guidad problemlösning

RS Production® Value Streamer är en lättanvänd webbapplikation som hjälper dig att realisera värdet snabbare från arbetet med ständiga förbättringar baserat på fakta från RS Production OEE, ACT och Energy med hjälp av PDCA, A3 och visualisering.

"Value Streamer ger mig tillgång till förstahandsinformation och därför data med högre kvalitet. Dessutom kan jag se historik och enkelt förbereda mig specifikt för våra olika möten."

Winfried Lurtz
Produktionschef, Voith Turbo BHS Getriebe GmbH

Fördelar

Nyckelfunktioner

Användbart för

Realisera värdet i förbättringsarbeten snabbare

Spara tid och pengar genom digitaliserat förbättringsarbete. Använd RS Production Value Streamer för att definiera motåtgärder direkt i Gemba, och delta i möten från varsomhelst.

Fungerar överallt på alla enheter

RS Production Value Streamer fungerar i alla webbläsare och enheter. Du behöver inte installera något program. Datan sparas i vårt moln.

Användbar i alla olika möten

Kör dagliga stand-ups genom att göra din digitala tavla till din "single source of truth". Fokusera på det som är viktigt och få överblick på en enda skärm.

Skapa "operational excellence​"

Hantera aktiviteter och schemaläggning för projekt, delaktiviteter och förbättringsarbeten. Få full koll på ditt teams status och kapacitet genom att kunna tilldela uppgifter med rätt prio. Ha full koll på ditt teams kapacitet, schemalägg och tilldela uppgifter med rätt prio.

Ha full koll och spara tid

Spara mycket förberedelsetid när du har alla dina KPIer, uppgifter och prioriteringar lättingängligt. KPI:er från RS Production OEE, ACT och Energy fylls i automatiskt. Andra mätvärden fylls i manuellt eller använd vårt API för att lägga till fler värden från andra system.

Strukturerad problemlösning

Lös problem snabbare som ett team genom att se till att alla har tillgång till rätt information och kan samarbeta direkt med hjälp av PDCA eller A3 problemlösningsprocesser.

Säg hejdå till röriga whiteboards

Visa den statistik du behöver och som uppdateras automatiskt och är tillgänglig från vilken enhet som helst. Du behöver inte längre jobba med utskrivna rapporter.

Dahsboards

Skapa nya mätvärden och listobjekt med bara några få klick. Anpassa vyerna för ditt teamboard baserat på färdiga mallar för layout, mätvärden, listor eller processtavlor.

Processtavla

Flexibla processkort ger en mängd olika processer möjlighet, t.ex. CIP, bearbetningsuppgifter, operatörsuppgifter och samarbetsuppgifter. Med den integrerade mallhanteringen kan uppgifter och checklistor genereras automatiskt

Aktivitetstavla

Leverera värde kontinuerligt för dina team där krav och behov finns schemalagda och länkade från planering eller processer och med hänsyn till tillgänglig kapacitet och prioritet.

10 veckors planering

Skapa engagemang i projektteamet med planering och strukturering av alla aktiviteter och tydligt med med nästa milstolpe eller Q-gate sikte.

Informationsaggregering

När ett KPI har angetts, aggregeras den automatiskt längs i hierarkin och blir tillgänglig för alla direkt.

Trädstruktur och hierarki

Använd trädstrukturen för att navigera hierarkiskt och skapa synlighet uppifrån och ned eller nerifrån och upp med bara några klick.

Anslutningar & API hantering

Anslut enkelt till dina andra system via REST-API.

Språkstöd

Språkstöd för engelska, tyska, spanska, polska, svenska och mer.

Tro inte bara på det vi säger

Utför förbättringar och realisera värde snabbare