Stor framgång för ProdSummit 2016

Published by Good Solutions on

Närmare 100 besökare inspirerades att jobba vidare med produktionsförbättringar i sina respektive fabriker.

När ProdSummit och RS Production Användardagar 2016 gick av stapeln andra veckan i mars hade närmare 100 personer samlats på Riverton Hotell i Göteborg för att inspireras i frågor som berör produktivitet och produktionseffektiviet.

Med besökare från fem länder och in ett seminarieprogram med närmare fyrtio talarpunkter var det ett fullmatat dygn som som mötte de många besökarna.

Under de två dagarna kunde de lyssna till praktiska exempel på hur typiska industrier jobbat för att öka sin effektivitet och sin produktivitet med omkring 20 procent.

Bland talarna fanns Philipp Ramin från German Innovation Center for Industry 4.0 som talade att den nya digitaliseringsvågen inte är en quick fix utan något som kommer att ta decennier att mogna in i. Bland talarna fanns också Orkla House Care, Kopparbergs Bryggeri, Scania, SSG, Chalmers, Prevas, Borox och Good Solutions.

När ProdSummit 2016 summerades vid onsdag lunch var besökarna eniga om att hela arrangemanget var över deras förväntan och att de blivit inspirerade att jobba vidare med produktionsförbättringar i sina egna verksamheter.