Good Solutions mjukvaror gör det möjligt för fabriker

Börja digitalisera och kapa kostnader på 5 minuter

Kasta dina kalkylblad, pennor och papper. På mindre än 5 minuter kan du börja förbättra din maskineffektivitet med nya RS Production OEE. Programvaran ger de insikter som behövs för att sänka produktionskostnader, få koll i realtid och använda mindre resurser för varje tillverkad enhet. Det är både mer ekonomiskt och hållbart.

VI LEVERERAR INDUSTRI 4 LÖSNINGAR SOM ÄR ENKLA ATT ANVÄNDA, SNABBA ATT KOMMA IGÅNG MED OCH LÄTTA ATT TJÄNA PÅ

RS Production hittar förluster i produktionen, guidar beslutsfattare att minska förlusterna och hjälper fabriker uppnå datadriven produktion i världsklass.

Kasta dina kalkylblad, pennor och papper. På mindre än 5 minuter kan du börja förbättra din maskineffektivitet med nya RS Production OEE. Programvaran ger de insikter som behövs för att sänka produktionskostnader, få koll i realtid och använda mindre resurser för varje tillverkad enhet.

När du behöver mer än bara OEE. Den här fullt anpassningsbara MES-mjukvaran gör det möjligt att köra din fabrik ännu mer effektivt. Denna programvara gör det enkelt att göra digitala checklistor, formulär och instruktioner för proaktiva kvalitetskontroller, operatörsronder eller omställningar. Verktyget integrerar till dina system och maskiner, och har kraftfulla rapporterings- och analysverktyg.

Ta bort papper och penna för checklistor, operatörsronder och datainsamling. Frigör tid och minska ledtiden från när ett problem upptäcks till att du fixar det. Den här iPad appen med molntjänst skapar rapporter och skickar rätt data till ditt ERP eller CMMS.

KRAFTEN I DATADRIVEN PRODUKTION

Det är vanligt att våra kunder ökar sin produktionskapacitet med 10% eller mer. Utan att investera i nya maskiner.

Några kunder har kraftigt reducerat sina kostander för kvalitetsförluster.

Nolato Gota ökar OEE 35% med RS Production.

Kopparbergs Bryggeri minskar kvalitetsavvikelser med 68% och möter ökad global efterfrågan.

Good Solutions hjäper Sandvik SRP öka sin nettoproduktion med upp till 15%.

VARJE PRODUKTIONSFÖRLUST ÄR EN MÖJLIGHET TILL FÖRBÄTTRING. VI HITTAR MÖJLIGHETERNA.

Pulsmöten, daglig styrning och förbättringsarbete. Skiftöverlämningar, omställningar och operatörsunderhåll.

Good Solutions mjukvara RS Production säkerställer att rätt beslutsfattare enkelt får rätt information vid rätt tillfälle.

FATTA BÄTTRE BESLUT

Good Solutions programvara säkerställer att rätt information automatiskt når rätt person vid rätt tillfälle. Vid maskinen eller i mötesrummet.

Det betyder att befintliga arbetssätt kan förstärkas. Det har resulterat i att kunder har minskat kostnader, ökat kapacitet, förbättrat produktiviteten och minskat kvalitetsförluster.

FAKTABASERAT

Good Solutions produkter gör data från maskiner, människor och olika system tillgängligt som lättförståeligt beslutsunderlag för att driva förbättringsarbete baserat på fakta. Vi samlar in data genom

  • lättanvända operatörsgränssnitt,
  • uppkopplade maskiner,
  • information från olika system.

Helt enkelt. Du får en skalbar beslutsturbo som gör det möjligt för fler medarbetare i din fabrik att fatta bättre beslut snabbare. Förbättra din lönsamhet och skapa bättre hållbarhet.

PRÖVA SJÄLV.
KÖR 60-DAGAR HELT FRITT.

Ta möjligheten och kom igång med ett marknadsledande OEE-system. Utan krångel.

KOM IGÅNG SNABBT

RS Production OEE gör det enkelt att koppla upp maskiner och konfigurera systemet. Genom vår guidade konfiguration går det på några klick att komma igång. Våra experter finns tillgängliga att hjälpa till. I din fabrik eller på distans.

LÄTT ATT ANVÄNDA

RS Productions lättanvända gränssnitt gör det enkelt för operatörer att korret koda stop, och för beslutsfattare att förstå datan. I kombination med nära stöd från våra experter kommer din fabrik snabbt igång.

LYCKAT INFÖRADE

RS Production OEE är flexibelt och stödjer många olika tillverkningsprocesser. Våra experter ser till att införandet går smidigt och att ni får det stöd som krävs för att nå era mål.

ÖVERTYGAD ELLER EJ. VI LOVAR ATT DET KOMMER VARA VÄL VÄRT ATT KONTAKTA OSS I VILKET FALL SOM HELST.

Det enklaste är nog att vi pratar med varandra. Boka ett 30 minuters webmöte med en av våra experter på en tid som passar dig.

Eller, fyll i din mailadress så skickar vi vår broschyr som PDF där du kan läsa om fler affärsfördelar.