Gör din fabrik mer lönsam och hållbar med RS Production® OEE-mjukvara

RS Production OEE och ACT är marknadsledande programvaror designade för att snabbt och enkelt ge dina produktionsteam insikter och åtgärder i realtid för att skapa en förutsägbar, lönsam och hållbar fabrik.

Det är inte magi. Att det fungerar och är lönsamt bevisas i hundratals fabriker runt om i världen – varje dag.

Industri 4 programvara som ökar din vinst

Fabriker har minskat kvalitetsförluster till ett minimum med RS ​​Production. Andra har dubblat sin kapacitet utan att investera i nya maskiner.

RS Production är perfekt för pulsmöten, daglig styrning, förbättringsarbeten, skiftöverlämningar, operatörsinstruktioner, rutiner och mycket mer.

Orkla Nidar ökar hela fabrikens OEE 10% med RS Production®

"Orka kunde öka hela fabrikens OEE med 10% genom att basera förbättringar på fakta från RS Production" Kerstin Leistad Produktionschef på Orkla
Läs mer

Bostik förbättrar OEE 40 % med hjälp av RS Production

"Vi har minskat omställningstiden 70% med RS Production" Claes Lindblom, Produktionsplanerare på Bostik Helsingborg
Läs mer

Nolato Gota ökar OEE 35% med RS Produktion

"Vi har blivit mer resurseffektiva, mer lönsamma och framför allt mer hållbara" Olof Pettersson, VD för Nolato Gota
Läs mer

Förvandla produktionsförluster till vinster

RS Production omvandlar data från maskiner, människor och system till tydliga visuella insikter och beslutsunderlag. Systemet säkerställer att rätt information automatiskt når rätt person vid rätt tidpunkt. I telefonen, vid maskinerna och till styrelsemötet.

Du kan komma igång med RS Production på 5 minuter. Det är väldigt snabbt. Vi ser till att din fabrik får allt som krävs för att lyckas: molntjänst, maskinanslutning, experttjänster och utbildning. På plats eller på distans.

Hitta produktionsförluster och visualisera produktionsstatus i realtid. Ger de insikter som krävs för att minska produktionskostnader och förbruka färre resurser.
Säkerställ att produktionen flyter förutsägbar och stabilt genom att automatisera utförandet av bästa kända arbetssätt baserat på produktionshändelser i realtid.

Prova gratis, vi inkluderar allt som behövs

Testa RS Production fritt under 45 dagar med alla funktioner, molntjänst och maskinkoppling. Vi bjuder på 4-timmars expertstöd.

Kom igång snabbt

Vår industriklassade RS IoT-hårdvara ansluter dina maskiner till RS Production-molnet med 4G utan att behöva intern WiFi-åtkomst eller IT-resurser. Du är igång på några minuter.

Lättanvänt

Det lättanvända gränssnittet i RS Productions gör det enkelt för maskinoperatörer och beslutsfattare att använda verktyget som beslutsunderlag genom arbetsdagen.

Förutsägbart införande

RS Production används dagligen i flera helt olika tillverkningsprocesser. Våra experter ser till att införandet lyckas och att resultaten driver mot din fabriks mål.

Övertygad eller ej.
Kontakta oss ändå.

RS Production ger både produktionspersonal och styrelsen möjlighet att möta fabrikens strategiska utmaning. Varje dag förvandlar vi miljarder maskinsignaler och data från tusentals dagliga användare till vinster för våra kunder.

Vi visar gärna fler referenser och exempel på kunder som har mött olika utmaningar. Vi lovar att det är väl värt din tid.

Eller, så laddar du ner vår broschyr. Det funkar också.