Eventet för datadriven produktion i världsklasS

Möt oss i Västerås 26 September 2019.

Ta del av våra utbildningsdagar och nå längre med din verksamhet.

Nå resultat med OEE-mätningar (1 dag)

Daglig styrning och ständiga förbättringar kräver fakta och regelbundna mätningar för att fungera. TAK/OEE är ett vedertaget nyckeltal för att följa upp effektivitet och störningar i industriell produktion.

Ett OEE-system är ett starkt verktyg för att supporta daglig styrning och förbättringar med fakta. Sannolikheten att lyckas med införandet av OEE-system och Modern Produktionsuppföljning ökar genom att höja gruppens förståelse för vad OEE är (och inte är) och hur det hänger ihop med produktionsekonomi.

RS Production Användarutbildning (1+1 dag)

Användarutbildningen hjälper användare i olika roller att få god förmåga i användningen av RS Production. Det hjälper till att driva daglig styrning och förbättringsarbete baserat på fakta.

För att maximera nyttan av RS Production är det viktigt att ha korta vägar från idéer till handling och från frågor till svar. En välutbildad systemägare kan ge stöd åt den egna verksamhetens faktabehov.

Webinar

I våra webinar visar vi goda exempel, delar med oss av tips och trix samt visar hur du kan maximera nyttan av RS Production och hjälpa fler fatta bättre beslut snabbare. Anmäl dig direkt!

15 oktober

13:00 Integrationer & Screens

24 oktober

13:30 Kom igång med i4Pro (Andon + Forms)

13 november

11:00 Andon & Integrations. In English

28 november

13:00 Kom igång med i4Pro (Andon + Forms)

12 december

12:30 Hur tjänar man pengar med hjälp av RS Production?

Boka Good Solutions Webinar

  • Digitala utbildningar